Oldalunk cookie-kat ("sütiket") használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Honlapunkra látogatva Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Elfogadom
Termékek Menü

Adatkezelési tájékoztató

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelem és adatbiztonság

 

1. Adatvédelmi nyilatkozat a Vonalkód Centrum Kft. a Webáruház üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2015. évi XCVI. törvény (2011. évi CXII. törvény módosítása) rendelkezései szerint jár el. A regisztrált felhasználók adatait nem értékesíti, és nem adja ki harmadik személynek, kivételt képez ez alól a kiszállításhoz szükséges adatok átadása szállító részére.

A regisztrált felhasználó az adatkezelés időtartamán belül tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől a személyes adatai kezeléséről. Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül írásban, közérthető formában tájékoztatja a regisztrált felhasználót a kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá – amennyiben az adatok továbbítására is sor került – arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.

 

2. A Vásárló azonosításához szükséges adatok

A Webshop Szolgáltatás igénybevételéhez szükséges retailstore.hu internetes felületen történő regisztráció során a Szolgáltató a Vásárló azonosításához az alábbi adatokat rögzíti a Vásárlóról: Név, E-mail cím, Számlázási cím, Szállítási cím, Telefonszám. A regisztrációval a Vásárló hozzájárul ahhoz, hogy adatait Szolgáltató kezelje, a megrendelések kiszállításához szükséges adatokat a Szállítónak, illetve a Szállító megbízottjának átadja. A megrendelések teljesítése érdekében a Szolgáltató az alábbi adatokat adja át a Szállító részére: Név, Szállítási cím, Telefonszám. A megrendelés összege az esetleges szállítási díjjal együtt, Megrendelés száma Szállító illetve Megbízottja ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályokban foglaltaknak megfelelően kezeli, és a kézbesítés után azokat a Vonalkód Centrum Kft. részére visszaszolgáltatja, illetve megsemmisíti.

 

3. Személyes adatok módosítása

Vásárló a megadott személyes adatait az retailstore.hu oldalon bármikor módosíthatja.

 

4. Cookie elhelyezésére vonatkozó szabályok

 Webáruházakra jellemző cookie-k az úgynevezett

  • „jelszóval védett munkamenethez használt cookie”,
  • „bevásárlókosárhoz szükséges cookie-k” és
  • „biztonsági cookie-k”, amelyek használatához nem szükséges előzetes hozzájárulást kérni a felhasználótól.

A következő célokból tárolt cookie-k esetében nem szükséges a felhasználó előzetes hozzájárulása:

  • jelszóval védett munkamenethez használt cookie,
  • a bevásárlókosárhoz használt cookie,
  • biztonságú célú cookie.

Az adattárolás a felhasználó informatikai eszközén valósul meg. A felhasználónak lehetősége van a cookie-kat törölni és blokkolni a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében!

A felhasználót tájékoztatjuk arról, hogy a weboldal külső (nem a Szolgáltató által kezelt) szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat, ezen linkeken elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie vagy egyéb fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek, vagy személyes adatokat kérhetnek. Ezekért pedig a Szolgáltató minden felelősségét kizárja.

 

5. A regisztráció törlése

Vásárló a regisztrációját a retailstore.hu oldalon bármikor törölheti, vagy  az info@retailstore.hu e-mail címen bármikor kérheti a regisztráció törlését.

A szolgáltató neve: Vonalkód Centrum Kft.
A szolgáltató székhelye: 6792 Zsombó, Rózsa utca 1.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@retailstore.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 06-09-009252
A szolgáltató adószáma: 13278586-2-06
A szolgáltató telefonszáma: +36 1 433 2652
 
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu